loader image

PARTENERIAT

AMR Elektro își extinde afacerea și caută noi parteneri pentru a se alătura rețelei noastre de dealeri autorizați. Credem că a fi dealer este mai mult decât o afacere – este o relație de parteneriat. Alătură-te nouă și fă parte din misiunea noastră.

Suntem mai mult decât un furnizor de vehicule electrice mici – suntem partenerii tăi de încredere în drumul către un viitor mai durabil. Echipa noastră se angajează să te sprijine în fiecare pas al drumului, oferind soluții inovatoare și durabile care răspund nevoilor și cerințelor tale specifice.

Ne străduim să facem acest lucru într-un mod care să fie profitabil și sustenabil pe termen lung. Suntem mândri să lucrăm cu dealerii și distribuitorii noștri autorizați din întreaga lume pentru a-ți oferi cele mai bune vehicule electrice și servicii de top. Suntem alături de tine pentru a face față tuturor provocărilor către un viitor sustenabil.

A face parte din rețeaua de dealeri AMR Elektro este o oportunitate incitantă care vine cu o serie de beneficii excepționale. Ca dealer autorizat, vei avea acces atât la instruire cuprinzătoare, cât și la resursele și suportul nostru pentru a te ajuta să ai parte de succes.

MARCĂ RECUNOSCUTĂ


Atunci când devii dealer AMR Elektro, te alături unui lider de renume în industria triciclurilor electrice. Produsele noastre de înaltă calitate și serviciile excepționale îți asigură un loc în povestea noastră de succes.

PRODUSE PREMIUM

Vehiculele noastre electrice sunt concepute cu accent pe sustenabilitate și inovație, asigurând nevoile agriculturii moderne și mobilității urbane cu versatilitate și fiabilitate pentru diverse aplicații.

ANGAJAMENT

Echipa noastră de experți este dedicată să te ajute să îți atingi obiectivele, fie prin instruire personalizată, materiale de marketing adaptate sau ghidare tehnică. Poți avea încredere în noi că îți vom oferi suport cuprinzător pe tot parcursul călătoriei tale către succes.

DESCOPERĂ REȚEAUA DE DEALERI

Explorează regiunile disponibile pentru parteneriat.

Romania

Completează formularul de mai jos pentru a afla cum poți deveni dealer autorizat AMR Elektro.

VEHICULELE NOASTRE

Tricicluri de marfă

Tricicluri de oraș

Scutere

Mașini

CONTACT

Hidișelul de Jos 111B, Bihor

+40 772 014 700  |  ‭+40 770 421 073‬

COMPANIA NOASTRĂ

Despre noi

Temeni și Condiții

Politici de Cookie-uri

Politici de Confidențialitate

Condiții de garanție și retur

ABONEAZĂ-TE GRATUIT

Abonează-te la newsletter pentru a primi informații exclusive și oferte.

Copyright © 2022 AMR Elektro. Toate drepturile rezervate.

COȘUL TĂU DE CUMPĂRĂTURI0
Nu există produse în coșul de cumpărături
Continuă cumpărăturile
0